Bilbao Athleticek ez du amore eman

Alex Pallaresen mutilek, jokalari bat gutxiagorekin, puntu bat erdietsi dute luzapenean Regoren golari esker

Partida eroa Alcoyanoren eta Bilbao Athleticen artean. Lehoikumeek, jokalari bat gutxiagorekin, puntu bat erdietsi dute luzapenean Regoren golari esker, etxeko taldeak Aduk lehen zatian sartutako bi golak ezerezean utzi ondoren. Egiluzek 85. minutuan ikusi zuen bigarren txartel horia.

Lehen zatia oso bizia izan zen, etxeko taldea gogor irten zen eta berdegunean ez zegoen ondo. Hala ere, lehoikumeek azkar hartu zioten pultsua neurketari, eta aldeko golek lagundu egin zioten. Adu Aresek bi aldiz gainditu zuen sarea. Lehenik eta behin, Gotiren pase bikainaren ondoren. Ondoren, aurrelariak Bañuz gainditu zuen jaurtiketa sendo batekin area barruko aldaratze bat aprobetxatuta. Bigarren talde zurigorriak abantaila hartu zuen. Hala ere, Pallaresen mutilek lehen zatiko azken txanpan etxeko taldeak norgehiagoka nola berdindu zuen ikusi zuten Moyitaren, jaurtiketa estuaren eta Juananen burukadaren ondoren, geldikako jokaldian.

Bigarren zatian, Alcoyano sendoago atera zen eta horren ondorioz abantaila hartu zuen Solerren golari esker. Bilbao Athleticek ez zion sinesteari utzi eta gero eta arrisku handiagoarekin hurbildu zen Bañuzeko atera. Azken txanpan, Pallaresek aulkia mugitu eta, besteak beste, Rego zelairatu zuen. Bere unea izan zen. Luzapenean, erdilariak baloi bat jaso zuen area barruan eta jaurtiketa gogor batekin etxekoen atea gainditu zuen. Gaur txanpona alde atera da. Puntu ona zelai zail batean. Igandean (12:00etan), Atletico Balearesen aurkako lehiarekin, lana biribiltzeko aukera.