• Leia 19'
  • Nekane 22'

KokapenaPríncipes de Viana , Viana

Lehen lagunartekoa, lehen garaipena

Athletic Clubeko emakumezkoen lehen taldeak 1-3 irabazi dio EDF Logroñori  Principe de Vianan jokatutako lagunartekoan….

Athletic Clubeko emakumezkoen lehen taldeak 1-3 irabazi dio EDF Logroñori  Principe de Vianan jokatutako lagunartekoan. Partida 20 minutuko hiru zatitan jokatu da. Erika, Leia eta Nekane zuri-gorrien golegileak izan dira.

Errioxarrek Aurrera hartu dute partida, Judithek eskuineko albotik bidalitako erdiraketa aprobetxatuz. Hiru minutu geroago, Cirauquik baloia eman dio Erika Vazquezi área barruan eta aurrelariak berdinketa lortu du. Lehen zatiko azken minutuan, Jone Ibañezek barneko pasea eman dio Leiari bigarrena egiteko.

Bigarren zatiko hasierako minutuetan, Morazak eskuin albotik erdiratu du eta Nekanek jaso du hirugarren gola sartzeko.