• 49' Herrera
  • 53' Milla

KokapenaNuevo Los Cármenes , Granada

Hasiera porrotarekin Granadan

Bigarren zatiko bi akatsek lehoiak zigortu dituzte, eta Morcillok iritzi onarekin debuta egin du

Athletic Clubek 2-0 galdu du Granadaren aurka Ligako lehen partidan. Lehoiak aurkaria baino hobeak izan dira neurketaren tarte askotan, baina Yangel Herrerak eta Luis Millak bi akats aprobetxatu dituzte bigarren zatian.

Bero itogarripean, Athleticek eta Granadak elkar ikusten zuten futbol zelai berean. Eta, hasieratik, lehoiek indar pixka bat gehiago zutela zirudien. Oso ondo erasotu zuten hegaletatik, Morcillo debutariaren joko elektrikoarekin, eta Raul Garciak asko laguntzen zuen aireko baloietan.

Rui Silvaren atea aurkitzea falta zen, ordea. Granadaren erasoaldiak baloi geldikako arrisku ezagunean bakarrik heltzen zen. Izan ere, 44. minutuan Mateuk Yangel Herrerari gol bat ondo baliogabetu zion Germanek Rauli falta egin ziolako. Indar asko erabili zen, eta bigarren zati osoa geratzen zen.

Hala ere, Athletici partida ihes egin zion bi akatsengatik bigarren zatiko lehen zatian, Yangel Herrerak eta Luis Millak ondo bukatuta. Ondoren, De Marcosek, Muniainek eta Williamsek aukerak izan zituzten, argiena aipatutako azkenaren errematean langan jo eta gero, baloi onak jartzen jarraitu zuen Morcilloren erdiraketa batean.

Bartzelonaren aurka atzeratutako partida dela eta, sasoia hartzea da jomuga aste honetan. Eta Sevillaren aurka lagunarteko bikoitza jokatu eta gero, konfiantzaz prestatu behar da hurrengo partida Eibarren etxean.