• Escudero 28'
  • En-Nesyri 55'

KokapenaPinatar Arena , San Pedro del Pinatar

Porrota Sevillaren aurka partida berdindu batean

Lehoiek 2-1 galdu dute, Muniainen gola, 80 minutuko lehen lagunartekoan, eta zuri-gorriek aukera argiak izan dituzte hasieran

Athleticek 2-1 galdu du Sevillaren aurka San Pedro del Pinatarren, 80 minutura jokatutako lehen lagunartekoan. Lehen zatian, zuri-gorriak nagusi izan dira jokoan eta aukeretan. Gero norgehiagoka orekatu da. Muniainek, Williamsi egindako penaltiaren ondoren, 1-1ekoa jarri zuen.

Sevillak bere gola sartu du Escuderoren urruneko jaurtiketa batean. Gauza bera egin du Yurik, taldea itzuli zenetik lehen 70 minutuak izan baititu, baina bere baloia langara joan da. Baina argiagoa izan da Kodroren abagunea Morcilloren erdiraketaren ostean, lagunartekoaren lehen minutuan.

Bigarren zatian, Athletic gutxiago iritsi da eta En-Nesyrik Simonen sarera buruz errematatu duen erdiraketa batek erabaki du lagunartekoa. Williams berdinketa lortzetik gertu egon da azken txanpan. Yerayk 60. minutuaren inguruan min hartuta utzi behar izan du zelaia.