• Ekaitz 43'
  • Álvaro (p.) 71'

KokapenaLezama 5 , Lezama

Bilbao Athleticen garaipena lehenengo lagunartekoan

Joseba Etxeberriaren mutilek SD Amorebieta 4-2 mendean hartu dute Lezaman jokatutako denboraldi-aurreko lagunartekoan

Joseba Etxeberriaren debuta Bilbao Athleticeko aulkian lehenengo garaipenarekin amaitu da eskumendeko talde zuri-gorriaren denboraldi-aurrean. Gure bigarren taldeak SD Amorebieta 4-2 mendean hartu du, Bigarren B Mailan beste denboraldi batez jokatuko duten kumeen lehen lagunartekoan.

Filialak lehenengo hogei minutuetan erabaki du partidua. 15. minutuan penaltia huts egin arren, Etxeberriaren mutilek gehiago asmatu dute ate aurrean, Ewan Urainek buruz sartutako bi gol eta Jon Morcilloren golekin, atsedenaldira 3-1 joateko. Ekaitz Molinak sartu du aurkarien gola.

Bigarren zatian, etxekoentzat Oier Luengoren golak eta Mikel Alvaroren golak penaltiz Amorebietarentzat, garaipena eta sentsazio positiboak utzi ditu Joseba Etxeberriaren mutilentzat. Elgoibartarra garaipen batekin hasten da aulkian.​