Horrela izan zen azken Athletic-Atletico San Mamesen

Williams eta Kodroren golek garaipena eman zieten lehoiei Katedralean bien artean jokatu zen ligako azken norgehiagokan

Aurtengo denboraldiko jardunaldi berean, 28. jardunaldian, Athletic Clubek eta Atletico Madrilek elkarren aurka jokatu zuten pasa den urteko martxoaren 16an LaLigako partidan, San Mamesen, eta 2-0 irabazi zen.

Beraz, Gaizka Garitanoren mutilek, Katedralean azken denboraldietan koltxoneroen aurrean zeuzkaten estatistika negatiboak hautsi zituzten (4 porrot eta berdinketa bat). Iñaki Williamsek eta Kenan Kodrok bigarren zatian sartutako bi golei esker, lehoiek garaipena merezitako partida erabakita utzi zuten.

Bisitariek ez zuten jaurtiketarik egin Herrerinen atera lehen zatian, eta bi aukerarik argienak Ibai Gomezek izan zituen, bereziki 34. minutuan Oblak-ek geldiketa handi batekin salbatu zuen jaurtiketa. Bigarren zatian, Athleticek saria lortu zuen. Lehenengo, 72. minutuan, Williamsek baloia sarera bidali zuen Kordobaren erdiratze batean, eta ondoren, 84. minutuan, Kodroren jaurtiketa batekin, minutu erdi lehenago zelairatu zena.

Atleticok azken minutuetan aurrera egin zuen, baina Herrerinen geldiketa handi batek Thomasen jaurtiketa batean, behin betiko 2-0ekoa utzi zuen San Mameseko markagailuan.