Partida Osorik: Real Betis – Athletic Club (LaLiga 2015-16)

Gozatu gure YouTubeko kanalean Benito Villamarinen jokatutako partidaz

2015-16 denboraldiko LaLigako 10. jardunaldia Athletic Clubek eta Real Betisek jokatu zuten Benito Villamarinen. Williamsek lehenengo zatian bi gol sartu zituen eta atsedenaldian markagailua bi eta hutsekoa zen. Bigarren zatian Ruben Castrok penaltiz gola sartu zuen baina Raul Garciak 87. minutuan lehoien hirugarrena eskuratu zuen behin betiko 1-3koa lortuz.

Hamaikakoak:

Real Betis: 13. Adan, 12. Piccini, 4. Bruno, 20. Pezzella, 2. Molinero, 18. N’Diaye, 10. D. Ceballos, 7. Joaquin, 22. Portillo, 9. Van Wolfswinkel, 24. Ruben Castro.
Ordezkoak: 1. D. Gimenez, 15. Digard, 16. Cejudo, 19, J. Molina, 23. Van der Vaart, 25. Petros, 33. Varela.

Athletic Club: 1. Iraizoz, 10. De Marcos, 16. X. Etxeita, 4. Laporte, 24. Balenziaga, 6. San Jose, 7. Beñat, 15. Williams, 22. Raul Garcia, 20. Aduriz, 25. Sabin Merino.
Ordezkoak: 13. Iago Herrerin, 2. E. Boveda, 3. Elustondo, 5. Eraso, 14. Susaeta, 18. Gurpegui, 30. I. Lekue.