undefined

Michelin Izar ogitartekoak (VII)

Michelin Izar ogitartekoak (VII)

Michelin Izarren bat izateaz gain San Mamesen parte hartzen duten sukaldariek egindako ogitarteko-errezeten serialaren azken atala

Gaur gure webgunean Michelin Izarren bat duten eta San Mamesen parte hartu ohi duten sukaldari euskaldun ospetsuenen ogitarteko-errezeten serialaren barruan, zazpigarren sukaldaria dakarkizuegu.

Eneko Atxa, Azurmendi jatetxeko sukaldaria, dugu atal honetako azken gonbidatua. Bere proposamena tomate eta oliba-olio emultsioa, urdaiazpiko eta boilurra bokata bat da.

Guztira zazpi chef handi igaro dira atal honetatik, eta mota guztietako ogitartekoak egin dituzte. Eneko Atxaz gain, beste sukaldari hauek izan ditugu: Sergio Ortiz de Zarate (Restaurante Zarate Jatetxea), Fernando Canales (Etxanobe Jatetxea), Daniel García (Zortziko Jatetxea), Josean Alija (Nerua Guggenheim Bilbao Jatetxea), Ander Unda (Boroa Jatetxea) y de Zuriñe García (Andra Mari Jatetxea).