• Inma 46'
  • Vasconcelos 92'

KokapenaLezama 2 , Lezama

Garaipenik gabeko denboraldiaren agurra Lezaman

Iturregiren taldeak 1-4 galdu zuen Sevilla FC taldearen aurka Erika eta Gimberten azken norgehiagokan

Partida hunkigarria Lezaman Sevilla FC taldearen aurka. Sevillarrak izan ziren azken jardunaldiko hiru puntuak eskuratu zituztenak. Beroak gogor sakatu zuen eta Erika Vazquezek eta Vanesa Gimbertek agur esan zuten berdegunean. Erikak gola sartu zuen bere azken parte-hartzean, baina zehaztasunik ezaren ondorioz, andaluziarrek garaipen handia lortu zuten.

Lehen zatia erokeria bat izan zen azkenean. Erritmo gutxirekin, baina azken minutuetan markagailua ireki zen. Del Estalek izan zuen partidako lehena, baina De la Navak baloia moztu zuen. Luciak ere aukera izan zuen, eta buruz burukoa Sullastresen aurrean. Sevilla FC aurreratu zen Eli Del Estalek 41. minutuan Déborahren pasea aprobetxatu ondoren. Erikak ez zuen bere kirol-ibilbidea golik sartu gabe bukatu nahi izan eta bi minutu geroago lehia berdindu zuen. Aurrelariak Andaluziako atezaina gainditu zuen eta bere 264. gola sartu zuen. Cristian Tororen neskak atsedenaldira abantailarekin joan ziren Inmaren golari esker. Lehen zatiko itxiera oso bizia izan zen, zalantzarik gabe.

Agurretarako bigarren zatia

Pekek izan zuen lehenen gola bigarren zatian, baina errematea gora joan zitzaion. Del Estalek 50. minutuan lortu zuen bere bigarren gola eta 1-3koa oso emaitza onuragarria izan zen kanpokoentzat. 67. minutuan, Monente berdegunean sartu zen Erika Vazquez ordezkatzeko, eta ikusleek txalo egin zioten. 74. minutuan Vanesa Gimbertek Lezamako harmailak altxatu zituen ere. Minutu gutxi geratzen ziren eta markagailua ez zen mugitzen.

Azken txanpan, Azkonak aldeak murrizteko aukera izan zuen, baina bere jaurtiketa gurutzatuegia joan zen kanpora. Emaitza eta porrota behin-betikoak eman arren, harmailek izugarri gozatu eta animatu egin zuten, beti bezala. Sevilla FC taldeak laugarrena sartu zuen Vasconcelosen bitartez. Amaierak omenaldia ekarri zien Istillart, Vanesa Gimbert eta Erika Vazquezi. Agur hau oroimenean geratuko da beti. 2021-2022 denboraldiari malkoekin eta athleticzaleen maitasun guztiarekin agur esan diogu.