Partida Osorik: Athletic Club – Atletico (LaLiga 2016-17)

Gozatu gure YouTubeko kanalean San Mamesen jokatutako partida osoaz

Gaur, gure YouTubeko kanalean, 2016-17 denboraldira joko dugu, San Mamesera, Athletic Cluben eta Atletico Madril taldearen arteko neurketaz gozatzeko, LaLiga Santanderreko 19. jardunaldian.

Partida zirraragarri batean, Lekuek lehen zatian eta De Marcosek bigarren zatian sartutako golek puntu bat lortzeko balio izan zuten 2-2 berdinketaren ostean.

Hamaikakoak:

Athletic Club: 1. Iraizoz, 2. E. Boveda, 4. Laporte, 6. San Jose, 8. Iturraspe, 10. Muniain, 11. Williams, 15. I. Lekue, 18. De Marcos, 22. Raul Garcia eta 24. Balenziaga.

Ordezkoak: 32. Unai Simon, 3. Elustondo, 5. Eraso, 14. Susaeta, 17. Mikel Rico, 25. Saborit eta 28. Villalibre.

Atletico: 1. Moya, 2. Godin, 3. Filipe Luis, 6. Koke, 7. Griezmann, 8. Saul, 10. Carrasco, 14. Gabi, 16. Vrsaljko, 21. Gameiro eta 24. J.M. Gimenez.

Ordezkoak: 25. Moreira, 9. F. Torres, 11. Correa, 15. Savic, 19. Lucas, 20. Juanfran eta 23. Nico Gaitan.