• 3'40' Asantewaa
  • 8' Valeria

KokapenaMundial 82 , Logroño

Porrot mingarria Logroñon

Lehoiek 3-0 galdu dute Logroñon, lehen hamar minutuetan bi gol eta hirugarrena lehen zatiaren bukaeran jaso ostean

Athleticek 3-0 galdu du Primera Iberdrolaren hamahirugarren jardunaldian EDF Logroñoren aurka. Angel Villacamparen taldeak porrota jaso du hamar minututan bi gol jasota, neurketa aldapa gora nola jarri den ikusiz. Garaipenik gabeko boladak jarraitzen du lehoientzat.

Norgehiagoka Mundial 82 zelaian jokatu zen eta albiste txarrekin hasi zen. Asantewaak, talde errioxarraren lehen etorreran, Jade Bohoren erdiraketa aprobetxatu zuen. Valeriak falta jaurtiketa egin zuen area kanpotik eta 8. minutuan 2-0ekoa jarri du. Lehoiak, orduan, min egiten hasi ziren, Moraza eta Eunaterekin, baina erremate argirik aurkitu gabe. Yulema Corresek aukera ona izan zuen eta jaurtiketa, aldaratze bat aprobetxatuz, gora joan zen. Nekane saiatu zen, ordu erdia beteta, antzeko jokaldi batean. Atsedenaldia baino lehen, EDF Logroñok Asantewaaren bidez errenta handitzea lortu zuen, area ertzean baloia lapurtuz. Zurigorriak 3-0 joan ziren atsedenaldira.

Bigarren zatian, Athletic saiatzen jarraitu zuen, baina talde errioxarrak aukera on bat izan zuen 65. minutuan korner batean, baloiak zutoina joz. Villacampak aulkia mugitu zuen irtenbide eta alternatiben bila. Hain zuzen ere, Maria Diazek baloi ona jarri zuen Valdezateren errematerako. Logroñoko taldearen errenta handiarekin bukatu zen norgehiagoka, eta garaipena lortu etxean gelditu zen.