• Artola 71'
  • Guruzeta 78'

KokapenaMareo 1 , Gijón

Bilbao Athleticek garaipena lortu du Mareon azken lagunartekoan

Joseba Etxeberriaren mutilek Real Sporting B gainditu zuten (1-3) Imanol Garcia, Juan Artola eta Jon Guruzetaren golekin

Bilbao Athleticek 1-3 irabazi zuen Real Sporting Bren aurka denboraldi-aurreko azken partida Mareon. Joseba Etxeberriaren taldea nagusi izan zen partida osoan zehar eta garaipena lortu zuen Imanol Garcia, Juan Artola eta Jon Guruzetaren goleei esker. Horrela, liga hasiko du datorren igandean (urriaren 18an), 18:00etan Arenasen aurka.

Lehoi-kumeak erasoan hasi dira, baina etxekoak markagailuan aurreratu dira, Cesarrek 36. minutuan sartutako golaren bidez. Talde zurigorriak ez zuen etenik izan eta zortzi minutu geroago berdinketa lortu zuen Imanol Garciaren bitartez. Bi taldeak berdinduta joan ziren atsedenaldira, epaileak Youssouf Diarrari gol bat baliogabetu baitzion.

Aldageletatik bueltan, txakurkumeek erasoa jo zuten, Juan Artolak Javi Izquierdo gainditu eta Bilbao Athletic aurretik jarri zuen arte, jokoaren 71. minutuan. Jon Guruzetak markagailua itxi zuen 78. minutuan. Emaitza oparoagoa izan zitekeen Bilbao Athleticek izan zituen etorrera ugarietako bat asmatu izan balu.