Partida Osorik: Athletic Club – Deportivo Alaves (LaLiga 2019-20)

Gozatu gure YouTubeko kanalean denboraldi honetan San Mamesen jokatutako partida osoaz

Gaur, gure YouTubeko kanalean, 2019-20 denboraldira joko dugu, San Mamesera, Athletic Cluben eta Deportivo Alavesen arteko derbiaz gozatzeko, LaLiga Santanderreko 5. jardunaldian.

Raul Garciak lehen zatian sartutako penaltiak eta Muniainek bigarren zatian eskuratutako golak 2-0ekoa ezarri zuten.

Hamaikakoak:

Athletic Club: 1. Unai Simon, 21. Capa, 5. Yeray 4. I. Martinez, 17. Yuri B, 8. Unai Lopez, 14. Dani Garcia, 19. Ibai, 10. Muniain, 22. Raul Garcia eta 9. Williams.

Ordezkoak: 13. Iago Herrerin, 3. Nuñez, 7. Beñat, 12. Larra, 15. Lekue, 16. Vesga eta 20. Aduriz.

Deportivo Alaves: 1. Pacheco, 23. Ximo Navarro, 4. R. Ely, 5. Laguardia, 3. R. Duarte, 18. Aleix Vidal, 22. M. Wakaso, 8. T. Pina, 19. Manu, 11. Luis Rioja eta 9. Joselu.

Ordezkoak: 13. Sivera, 6. Magallan, 7. Lucas, 20. Pere Pons, 21. Martin, 24. Burke eta 29. Borja Sainz.