• Villajos 35'
  • Garcés 62'

KokapenaLezama 8 , Lezama

Porrota azken partidan

Roberto Pampinen taldeak porrota jaso du Pozuelo cf taldearen aurka (1-2) bigarrenaren denboraldiko azken partidan

Athletic Clubek porrota jaso du (1-2) Pozuelo FCren aurka Lezaman, bigarren faseko hamargarren eta azken jardunaldian. Emakumezkoen taldeak ezin izan du Iparraldeko multzoan parte hartu, eta bertan, Reto Iberdrolatik Lehen Nazionalera eroriko dira Pozuelo bera, Espanyol B, Collerense eta Peluqueria Mixta Friol. Pampinen neskek bigarren maila nazionalean lehiatuko dira berriro, urte zail baten ostean.

Athletic partidan sartzea kosta egin zitzaion. Bero handia zegoen Lezamako 8. zelaian eta lehoi gazteek ez zuten aukera handirik izan. Mariana Cerrok markagailua irekitzeko abagunea izan du buruz burukoan. Hurrengo ekintzan Pozuelo FCk aurrea hartu zuen Linari buruz egindako erremate batean, bigarren zutoinean. Atsedenaldiaren atarian aurkariak 0-2koa jartzeko aukera izan zuen Landaluceri penaltia adierazi izan balio. Arrate Juste atezainak, tenkada handi batean, Charrek jaurtitako zigorrik handiena saihestea lortu zuen. Landalucek, hain zuzen ere, atsedenaldia baino pixka bat lehenago markagailuan jartzea lortuko zuen buruz egindako erremate zehatz batean.

Bigarren zatian, Pozuelo FCk, behera egin zuela jakinda, ezkertiarrak estutzen jarraitu zuen. Aliciak aldea handitu zuen bigarren zatian eta Yiyik Arrateri hegan eginarazi zion. Bigarren zatian C taldeko freskagarriko jokalariak, Sara Ortega eskuin hegalean eta Marina Artero, izan zituen Athleticek arrisku handirik gabe. Madrilgo taldeak ondo kudeatu zuen errenta eta Lezamako azken hiru puntuak eskuratu zituen.