• 35' Collado

KokapenaNuevo Los Cármenes , Granada

16.638 pertsona

Athleticen kolpea Granadan

Europako aukerak murriztuta geratu dira Colladok lehen zatian sartutako golari esker, eta Raul Garciak zutoinera jo du azken-aurreko jokaldian

Athletic Clubek porrota jaso du Granadan (1-0), beraz, Europan jokatzeko aukerentzat kolpe handia izan da, eta orain beste emaitza batzuen zain egon behar da. Colladok lehen zatian sartu duen golak, baloia lapurtzean Dani Garciari falta egin ote dion zalantzarekin, Marcelinoren taldea jota utzi du. Raul Garcia, 96. minutuan zutoinean egindako jaurtiketa batekin, banakoa egiteko zorian egon da azken-aurreko jokaldian, Vivianek ere buruz berdindu ahal izan duelako hurrengo jokaldian.

Zehaztugabetasuneko norgehiagokan, aurkariaren zalantza bat aprobetxatzen jakin duen taldeak eskuratu ditu jokoan ziren hiru puntuak. Lehen zatian, bilbotarrek jaurtiketa bakarra egin dute Vencedorren eskutik. Zorigaiztoko jokaldia 36. minutuan heldu da, Karankaren taldeak lortutako gol erabakigarriarekin. Colladok hoztasunez sartu du baloia barrura. Kolpea eragina izan du zuri-gorrien artean, eta Uzuni bigarrena egiteko zorian egon da.

Lehoiak, aldaketa batzuekin, hamar jokalarirekin geratu dira Vesgari bi txartel hori erakutsita. Azken minutuetan Simon kornerretara igo da, eta Luis Suarezek gola sartu du kontraeraso batean atezainik gabe, baina VARak baliorik gabe utzi du jokoz kanpo zegoelako. Korner horretan ustezko penaltia egin dio Etekik Zarragari lepotik eutsita. Geroxeago Raul Garciaren gol aukera agertu da: baloia zutoinean jo du Maximiliano gaindituta zegoela. Etsipen horri buelta eman beharko zaio igandean Osasunaren aurkako derbian.