KokapenaVallecas , Madrid

Burua ezin altxa Ligan

Rayo Vallecanok 2 Athletic Clubek 1 Athletic Clubek ezin izan du punturik urratu Vallecasera egindako…

Rayo Vallecanok 2 Athletic Clubek 1

Athletic Clubek ezin izan du punturik urratu Vallecasera egindako bisitaldian eta Rayo Vallecanoren aurka 2-1 galdu du. Adurizek aurretik ipini du gure taldea baina Leo Baptistaok ia marra gainetik egin dituen gol biek punturik gabe utzi dute gure taldea.

Gauzak horrela Athletic Clubek Liga hasiera kaskarra eta bakarrik hiru puntu atera ditu hamabostetik, gaurkoan bezala zezer gehiago ateratzeko merituak egin dituen arren. Esaterako lehen zatiko nagusitasuna ez da markagailuan islatu eta bigarren zatian etxekoak askozaz gehiago asmatu dute.

Etenik gabe, denboraldiko lehen euskal derbia gogorra izango da oso, 22:00etan Eibarren aurka. Estreinaldia derbietan ea garaipenarekin den.