• Raúl García 41'

KokapenaRiazor , A Coruña

22.317 pertsona

Denboraldiko lehen garaipena

RC Deportivok 0 Athletic Clubek 1 Athletic Club 0-1 irabazi dio Real Club Deportivori Riazor…

RC Deportivok 0 Athletic Clubek 1

Athletic Club 0-1 irabazi dio Real Club Deportivori Riazor futbol zelaian. Raul Garciak egin du partidako gol bakarra, haren 350. partida ospatzen zuen egun berean. Gola lehen zatiaren azken txanpan heldu da era ikusgarrian, eskuinez egindako zartakoa ia hogeita hamaika metrotik eskoadratik sartu baita.

Denboraldiko lehen garaipen ofiziala Ligako hirugarren jardunaldian heldu da, gainera 2006tik hona etxekoentzat gotorlekua zen zelaian.

Partida gogorra izan da oso, alde bietatik esfortzu handikoa. Deportivok ekimena izan du, batez ere lehen zatian, baina aldageletatik bueltan gure taldeak balio gehiago izan du, aldeko markagailuarekin esferikoa gehiago gordetzeko buru hotza falta zaion arren.

Lehia honetan azpimarratzekoa da Kepa Arrizabalagaren debuta Athletic Clubeko atean.
Eta ia atsedenik gabe, europar debuta helduko da ostegunean Italiako US Sassuolo taldearen aurka Reggio Emilian.