Panathinaikos
  • 22' Muniain

42.747 pertsona

Garaipena eta Multzoen Fasera beste behin

Athletic Clubek 1 Panathinaikos FC-ek 0Athletic Clubek 1-0 irabazi dio Panathinaikos FC taldeari San Mamesen….

Athletic Clubek 1 Panathinaikos FC-ek 0

Athletic Clubek 1-0 irabazi dio Panathinaikos FC taldeari San Mamesen. Muniain golegilea izan da.

Emaitza honekin play-offeko kanporaketa gainditu du gure taldeak (4-2) eta bihar egingo den Multzoen Faseko zozketan egongo da. Beraz, europar lehiaketetan segitzeko helburua lortu du Athleticek, denboraldiko lehendabizikoa.

Lehen zatian zuri-gorriak nagusi izan dira zelaian eta Muniainek jaso du fruitua 22. minutuan Susaetaren erdiraketa atera bultzatu duenean, baina greziar taldeak ez du amorerik eman eta Chavezen bitartez aukera ona izan du. Zorionez haren ezkerkadak zutoinean jo du.

Bigarren zatian etxekoen nagusitasuna nabariagoa izan da, baina aukerak ez dira aprobetxatu.

Eta bihar abendura arteko arerioak ezagutu ostean, Ligako lehen euskal derbya dugu zain, igandean Ipuruan, Ligan puntuak gehitzeko hurrengo abagunea.