KokapenaMartínez Valero , Elche

24.176 pertsona

Beste gol-zaparrada bat etxetik kanpo

Lehoiek, Cadizen bezala, lau gol sartu dizkiote Elcheri sailkapenean igotzeko

Lehoiek beste moral-kolpe bat jaso dute denboraldiko etxetik kanpoko bigarren partidan, eta Cadizen bezala, gol asko lortu dute, baina gehiago izan zitezkeen. Athleticek 1-4ko emaitzarekin irabazi dio Elche CFri joko zorrotza aplikatuz, hau da, aurkariaren atera begira. Nico Williamsen gol bikain batek apaindu du garaipena, eta saria izan da estadioan bero itogarria jasan duten 1.500 jarraitzaile zuri-gorri baino gehiagorentzat.

Iñigo Martinez eta Dani Garcia hasierako hamaikakoan egon dira, eta zuri-gorriak partidaren bila joan dira hasieratik. 0-1ekoa hegaleko sake bikain batean lortu dute, Muniainek eta Berenguerrek ondo ulertu dute elkar, eta Alexen erdiratzea Nico Fernandezek sartu du bere atean.

0-2koa bost minutu beranduago iritsi da, 13.ean. Nico Williamsi egindako penalti bat izan da, BELek abisatuta. Oihan Sancetek hartu du jaurtitzeko ardura, hamaika metrotik zegoen zorigaiztoko boladarekin amaitzeko. Zirt edo zart egin du, Badiaren ezkerraldera.
Nikok ligako bere lehen gola sartzeko gogoa zuen eta handikiro ospatu nahi izan du, ikusgarria izan delako. Alde batera eta bestera keinua egin ondoren, bere ezkerkada ikusgarria eskuadrara joan da. 38. minutuan, baloi bikaina jarri dio bere anaiari baina etxeko atezainak geldiarazi du.

Cadizeko 0-4koan bezala, lehoiei beste gol bat baliogabetu diete erasoaldiekin gozatzen ari zirenean. Nicoren beste lasterketa bat eta pasea atzera, Muniain sareetara bidali duena, baina Berenguerrek ukitu du jokoz kanpoko posizioan. Alexek bere denboraldiko hirugarren gola egin du jarraian, 43. minutuan, Simonen sake luze batean Rocco gorputzarekin gainetik kendu ondoren.

Bigarren zatian, Elchek lehen abaguneak sortu ditu Ponceren bitartez, behin betiko 1-4koa egingo lukeena, nahiz eta lehoiek hiru gol aukera argi izan dituzten. Lehenengoa, Berenguerrek zutoinera bidali du Iñakiren pase bikainaren ondoren, eta solte geratu den baloia ez du Muniainek sartu Badiaren geldiketa batengatik, eta Alexek berak eta Zarragak 1-5ekoa izan dute. Athleticek gora begiratzen du berriro, eta larunbatean Iraolaren Rayo dator San Mamesera.