Real Madrid
  • 74' Ibai
  • Jesé 65'

Puntu bat gehiago eta beste partida handi bat

Athletic Clubek 1 Real Madrilek 1 Athletic Clubek Real Madrilen aurka berdindu du (1-1) Bigarren…

Athletic Clubek 1 Real Madrilek 1

Athletic Clubek Real Madrilen aurka berdindu du (1-1) Bigarren zatian Ibaik egin du gure gola Jeserena berdintzeko. Partida lehiatua izan da oso, gure taldea nagusi lehen zatian, madrildarrak erasokor bigarren zatiaren lehen laurdenean, eta Jesek zero eta batekoa egin ostean taldeak ongi erreakzionatu du, Ibaik berdinketa berehala lortuz. Azken txanpan, jokalari bat gehiagorekin Ronaldok Gurpegi jo eta gero, aukera pare bat sortu dira baina gutxienez beste puntu gehitu da 43garrena eskuratzeko. Bide onetik.

Hurrengo arerioa Celta izango da, astelehenean Vigon, beste urrats bat emateko aukera, baina bitartean asteazkenera arte taldeak merezitako atsedena hartuko du.