• Williams 44'

KokapenaEl Sadar , Iruñea

15.694 pertsona

Beste garaipen bat etxetik kanpo

Club Atletico Osasunak 1 Athletic Clubek 2 Athletic Clubek 1-2 irabazi dio Club Atletico Osasuna…

Club Atletico Osasunak 1 Athletic Clubek 2

Athletic Clubek 1-2 irabazi dio Club Atletico Osasuna taldeari El Sadar futbol zelaian. Adurizek eta Williamsek egin dituzte gure taldearen golak eta Sergio Leonek talde nafarrarena.

Zuri-gorriek beste garaipen merezitako bat erdietsi dute etxetik at, bigarrena erreskadan, eta bigarrena euskal derby
batean. Hiru puntu garrantzitsuak apirileko aldapari eusteko eta europar lehian bete-betean segitzeko.

Gure taldeak hasieratik agindu du, baina bitxia bada ere, lehen golarekin batera, Adurizen ehungarrena Ligan gure kamisetarekin, unerik zailenenak bizi izan ditugu. Zorionez onik irten gara eta lehen zatiaren azken txanpan Williamsek bideratu du lehia.

Bigarren zatian agintea bisitariena izan da, baina alternatibak egon dira aukerei dagokienez. Horrelako batean Sergio Leonek bat eta bikoa ezarri du partida amaitzeko hamar minutu falta zirela, baina taldeak abantailari eutsi dio.
Bederatzi jardunaldi falta dira amaitzeko eta seigarren postua puntu batera dago, baina atzetik etortzen direnak ez dira atzean geratzen. Horregatik berebiziko garrantzia dauka asteartean San Mamesen Espanyolen aurka 19:30etatik aurrera jokatuko dugun partida.