• 79' Solanke
  • Williams 29'

KokapenaAviva Stadium , Dublín

Porrota Dublingo lagunartekoan

Athletic Clubek 3-1 galdu du Liverpool FC taldearen aurka Dublingo Aviva Stadiumean. Williamsek egin du…

Athletic Clubek 3-1 galdu du Liverpool FC taldearen aurka Dublingo Aviva Stadiumean. Williamsek egin du gure gola eta Firminok, Woodburnek eta Solankek Ingalaterrako taldeenak.

Alternatibaz beteriko partida izan da, izugarrizko giroarekin gainera, 51.000 ikusleren presentziarekin.
Hasieran Liverpool jaun eta jabe izan da, baina lehen golaren ostean zuri-gorriak berpiztu dira eta kokapen hobeagoari esker berdinketa heldu da eta aukerak egon dira atsedenaldira aurretik joateko.

Bigarren zatiaren hasiera antzekoa izan da, baina Liverpoolek bere freskotasuna inposatu du eta, horren eskutik, beste gol bi egin ditu azken txanpan.