• 73' San José
  • Víctor R. 17'

KokapenaSan Mamés , Bilbo

Behetik ezin irten

Athletic Clubek 1 Elx CF-ek 2 Athletic Clubek 1-2 galdu du Elx-en aurka. San Josek…

Athletic Clubek 1 Elx CF-ek 2

Athletic Clubek 1-2 galdu du Elx-en aurka. San Josek gure taldearen gola egin du, baina ezin izan du gainditu Victorrek, baloia eskuarekin eraman eta gero, eta Fajr-ek egin dituztenak.

Partida eskasa zurigorriek egin dutena eta, beste behin ere, atsedenaldira behetik heldu dira, “istripu”ren bat zela medio. Tamalez, bigarren zatian ez dute jokorik aurkitu punturen bat urratzeko, ahalegindu diren arren.

Taldeak 19 punturekin segitzen du eta beheko taldeak oso gertu daude lehen itzulia amaitzear dela.
Vila-realen jokatu baino lehen Kopa datorkigu San Mamesera, ea aukera dagoen guztiok geure buruarengan konfiantza berreskuratzeko.