Rayo Vallecano
  • 86' Aduriz

KokapenaSan Mamés , Bilbo

Ligan ere aurrerapausoa

Athletic Clubek 1-Rayo Vallecanok 0 Athletic Clubek 1-0 irabazi dio Rayo Vallecanori. Aritz Adurizek egin…

Athletic Clubek 1-Rayo Vallecanok 0

Athletic Clubek 1-0 irabazi dio Rayo Vallecanori. Aritz Adurizek egin du gola partida amaitzeko oso minutu gutxi falta zirela. Garaipen garrantzitsua Ligan arnasa hartze aldera eta europar hurrengo erronkari ilusioz eta lasaitasunez ekiteko, ostegunean San Mamesen bertan Torino FC-.ren aurka.

Zurigorriek ekimena eraman dute baina zorte barik lehen zatiko jokaldi erabakigarrietan. Bigarren zatian aldiz, jokoaren nagusitasuna nabariagoa izan da, baina gure taldeari asko kostatzen zitzaion aukera garbiak sortzea, eta are gehiago gauzatzea. Zorionez ekiteak saria izan du eta Adurizen Ligako bederatzigarren golari esker jada 27 puntu daroagu sailkapenean, distantzia handiagoa beraz, azken postuetatik.