• Messi 37'
  • Paulinho 92'

43.750 pertsona

Ondo jokatzea nahikoa ez denean

Athletic Clubek 0 FC Bartzelonak 2Athletic Clubek 0-2 galdu FC Bartzelonaren aurka San Mamesen. Messik…

Athletic Clubek 0 FC Bartzelonak 2

Athletic Clubek 0-2 galdu FC Bartzelonaren aurka San Mamesen. Messik eta Paulinhok egin dituzte partidaren golak.

Gure taldeak zentzazioak berreskuratu ditu joko aldetik, baina ezin izan du puntu gehiagorik pilatu aurrean lidergoan zetorren taldeak jokalari askoren kalitateak zenbaterainoko garrantzia duen erakutsi eta gero.

Hasiera zuri-gorria izan da, baina Ter Stegenen geldiketek bizirik mantendu dituzte kataluniarrak eta, horren ostean, kalitatea aurrerago mugitu da eta Messiren agerpenak gauzak aldapaz gora ipini ditu atsedenaldira arte.

Bigarren zatian aldiz, Athletic jaun eta jabe izan da, ekimena hasieratik amaierara arte eramanez, baina ate aurrean asmatu barik, oraingoan ere atezainaren lana azpimarragarria izanik. Gainera, merezi gabe bada ere, azken segundoetan Ernesto Valverderen taldeak aldea handitu du markagailuan.

Eta zapore gazi-goxoarekin amaitu ostean, ostegunean europar lehiaketan segitzeko garrantzi handiko partida daukagu Ostersunds FK talde suediarraren aurka. Ea gaurko hobekuntza emaitzetan ere islatzen den.