• 31' Vázquez

KokapenaRamón Sánchez-Pizjuán , Sevilla

25.185 pertsona

Dena lehen zatian erabaki da

Sevilla FC-k 2 Athletic Clubek 0Athletic Clubek 2-0 galdu du Sevilla FC taldearen aurka Sanchez…

Sevilla FC-k 2 Athletic Clubek 0

Athletic Clubek 2-0 galdu du Sevilla FC taldearen aurka Sanchez Pizjuan futbol zelaian. Murielek eta Franco Vazquezek egin dituzte, lehen zatian, talde andaluziarraren golak.

Partida lehen zatian erabaki da. Hasteko, gure taldeak zailena egin duela esan daiteke, lehen minutuetako presio eta erasoetatik onik atera baita. Dena den jokaldi inozo batean bat eta zerokoa heldu da eta bost minutu geroago bigarrena, buruz, kasu honetan landuago jokaldiaren ondorioz. Atsedenaldira arte abagune garbi bi izan ditu Williamsek, baina ezin izan du Rico gainditu batean eta burukada kanpora bidali du bestean.

Bigarren zatiari begira hiru aldaketak egin ditu Zigandak, eta lehen txanpan zuri-gorriak izan dira nagusi, baina golik gabe. Minutuak aurrera joan ahala Sevilla erosoago sentitu da hiru puntuak eskuratzeko.

Liga albo batera utzita, hurrengo erronkak Europara garamatza, Marseillara hain justu ere, gogorra izango den OM taldearen aurka.