RC Celta
RC Celta
  • 33' Aduriz

Pazientzia eta garaipena golik jaso gabe

Athletic Clubek 1 Celtak 0 Athletic Clubek 1-0 irabazi dio Vigoko Celta taldeari. Adurizek lehen…

Athletic Clubek 1 Celtak 0

Athletic Clubek 1-0 irabazi dio Vigoko Celta taldeari. Adurizek lehen zatian partidako gol bakarra 33. minutuan, haren bederatzigarrena aurtengo denboraldian, eta hiru puntuak etxean geratu dira. Laugarrenez zurigorriek euren atea hutsean mantendu dute Ligan. Aymeric Laportek bere debuta egin du Ligan eta jada 23 dira lehiaketa honetan parte hartu duten jokalariak.

Garaipenaren ostean egutegiak ez du etenik eskaintzen eta asteazkenean Eibar datorkigu bisitari kopan. Aurrera egin ahal izateko Athletic Clubek garaipena eskuratu beharko du. Eta asteari amaiera emateko, larunbatean bisitaldia Palmara Mallorcaren aurka jokatzeko ea behingoz bolada onari eusten diogun.