10
  • 7' Borja

KokapenaColiseum Alfonso Pérez , Getafe

Atzetik hasieratik

Getafek 1 Athletic Clubek 0 Athletic Clubek 1-0 galdu du Getafen.Borjak, zazpigarren minutuan, korner jaurtiketa…

Getafek 1 Athletic Clubek 0

Athletic Clubek 1-0 galdu du Getafen.Borjak, zazpigarren minutuan, korner jaurtiketa bat errematatzean egin du partidako gola. Hortik aurrera gure taldea erreakzionatzen saiatu da, baina lehen zatian sortu diren aukerak antzuak izan dira. Arerioa, aldiz, bereari eusten zion: arriskua ia baloi gel. ditu guztietan eta, jada bigarren zatian, gero eta espazio gehiago kontraeraso arriskutsuak sortzeko. Gure aldetik ia eraso guztiak area parean hiltzen ziren.

Gauzak horrela, sufritzen segitu beharko dugu eta hurrengo erronka Granada izango da, San Mamesen apirilarem 1ean. Norgehiagoka horretarako ez dira Iturraspe eta Laporte egongo, bosgarren txartel bana atera diete eta.